Welkom op mijn website

 

 

 


   

.: Welkom

Op mijn website vind je terug wat ik de voorbije jaren zoal heb verricht als regisseur.

Ik kreeg van huis uit een artistieke microbe mee. Mijn vader was muzikant bij orkesten , big-band en diverse fanfares en harmonies. Het zag er naar uit dat ik dit ook zou doen.Ik studeerde dan ook aan de stedelijke muziekacademie Aalst klassieke piano, notenleer en harmonie. Nu speel ik als verzetje nog synthysizer. In mijn jeugd was ik bij de Chiro H.Hart en in 1973 vroeg de plaatselijke toneelvereniging “Nieuw Leven” naar toneelfiguranten voor een massaspel en van het ene kwam het andere. Ik leerde “de stiel” in al zijn technische facetten (decor, geluid, belichting, grime, …) en had daarbij het geluk 3 leermeesters te leren kennen die mij vaak als regie-assistent gebruikten. Naast Vic Moeremans en Herman Lacher was het vooral Ronny Waterschoot die mij de knepen van het regievak bijbracht.

Acteren deed ik dan al verschillende jaren. In 1985 huw ik en verhuis naar Herdersem. Het duurt niet lang of ik start aldaar met mijn nu ex-vrouw en schoonbroer (die reeds leden waren) in een toneelgroep, “De Vriendenkring”. Ik speel nog 10 jaar verder en waag mij dan aan mijn regiedebuut bij Amigo Vlierzele. Spelen wil ik nog wel maar de tijd ontbreekt mij. Bovendien moet het verzoenbaar zijn met mijn regieagenda.

Ik heb de naam een “Pee juust” te zijn. Ik heb door mijn beroep geleerd opmerkzaam te zijn. Ik zie meestal iets meer dan een ander.Daar staat tegenover dat ik met de mensen omga zoals ik zelf zou willen dat ze met mij omgaan.

 Ik heb geen voorkeur qua genre. Elk toneelstuk is een uitdaging om samen tot een prachtig resultaat te komen.

 

 Mijn motto als regisseur is: 

 “Respect betonen voor de job van iedere acteur die na zijn dagtaak zijn hobby beoefent door op een plezante maar resultaatgerichte manier te werk te gaan”.

Ik hoop in dezelfde trend verder te kunnen werken en wie weet ontmoeten we mekaar nog eens. 

Werner

 

 

 

.:Agenda

Wat zit er de volgende maanden aan te komen...

Meer agenda...

          Zie kalender van open doek;

JUST MARRIED

van Etienne Notteboom

opvoeringen in “de Molen” te WIPPELGEM - Goeiingen                 op volgende data:

2, 3, 4 maart

9, 10 (2x), 11 maart

16, 17 (2x) maart 2012

Verdere info website WIPTON

 

 

 


 

Web site contents © Copyright Werner Van der Elst 2007, All rights reserved.