Wheatenlove
 
 
   

Wij zijn een familie met kinderen en kleinkinderen die gek is op dieren algemeen en honden in het bijzonder. Mijn eerste eigen hond was een middenslag-schnauzer p/z Roefke, die ons veel plezier bezorgde. Niet in het minst met haar 12 (!) pups. Vaya was daar eentje van, en die hebben we zelf gehouden. Vijftien jaar later koos ik voor de Irish Softcoated Wheaten Terriër. Weldoordachte keuze, omdat ze volgens de standaard voor hetzelfde werk gefokt werden als de schnauzer en ook omdat ze op het eerste zicht wat op elkaar lijken.
Ik heb ruime ervaring met honden, jarenlang actief instructeur in een hondenschool, voornamelijk bij de pups.
We hebben af en toe een nestje "Wheatens", gefokt met aandacht voor gezondheid, karakter en schoonheid; natuurlijk met stamboom KMSH. Onze bijzondere aandacht gaat uit naar het inprenten en socialiseren van de pups. We trachten de beste werklijnen te combineren met de schoonheid van dit ras, verwacht wordt van de pups dat ze de excellente kwaliteit van vacht hebben en ook de aanleg voor het werken. Doel is mooie en evenwichtige honden voort te brengen, garantie voor jarenlang plezier! Irish softcoated wheaten terrier fokker/züchter/litter/ élevage/

 
Wil je graag meer weten over de Irish Softcoated Wheaten Terriër, lees dan verder. We vertellen over het ras en over onze fokplannen!

Wheatens op stapwheaten terrier puppies