Wheatenlove
 
   
Wheatenlove facebook Pups januari 2014!

Wij zijn een familie met kinderen en kleinkinderen die gek is op dieren algemeen en honden in het bijzonder. Mijn eerste eigen hond was een middenslag-schnauzer p/z Roefke, die ons veel plezier bezorgde. Niet in het minst met haar 12 (!) pups. Vaya was daar eentje van, en die hebben we zelf gehouden. Vijftien jaar later koos ik voor de Irish Softcoated Wheaten Terriër. Weldoordachte keuze, omdat ze volgens de standaard voor hetzelfde werk gefokt werden als de schnauzer en ook omdat ze op het eerste zicht wat op elkaar lijken.
Ik heb ruime ervaring met honden, al jarenlang actief instructeur in de Lichterveldse Hondenschool, voornamelijk bij de pups. Met de nodige kynologische kennis en de hulp en steun van meer ervaren fokkers begonnen we aan ons tweede nest, volgens de regels der kunst.
We plannen opnieuw een nestje "Wheatens" najaar 2013, met aandacht voor gezondheid, karakter en schoonheid; natuurlijk met stamboom KMSH. Onze bijzondere aandacht gaat uit naar het inprenten en socialiseren van de pups. Doel is mooie en evenwichtige honden voort te brengen, garantie voor jarenlang plezier! Irish softcoated wheaten terrier fokker/züchter/litter/ élevage/

 
Wil je graag meer weten over de Irish Softcoated Wheaten Terriër, lees dan verder. We vertellen over het ras en over onze fokplannen!

wheaten terrier puppies

Wheaten terrier te koop