web page design software

Trouwduifjes

De duif is zeker het symbool bij uitstek voor vrede en liefde. Het is dus ook niet verwonderlijk dat het lossen van witte duiven al een eeuwenlange traditie is. Het brengt spektakel voor jong en oud. Ze worden ingezet bij alle officiële ceremoniën.

Onze duiven zijn getrainde postduiven, dit wil zeggen dat ze na het lossen steevast terug naar hun hok komen gevlogen.
Het is maar al tezielig dat men soms beroep gaat doen op een andere soort die niet zo vertrouwt is met het afstand vliegen; deze  duiven gaan dan ook verloren in de natuur met alle gevolgen vandien. Daarom verhuren wij enkel de getrainde duif, de trainingen gebeuren stapvoets. Indien de duif niet degelijk getraind is gaat ze ook nooit  in de verhuur gaan, maar gaan we er mee verder tot ze klaar is.


De mythe dat de duif op uw kledij haar behoefte zal doen, wil ik doorbreken. Het is zo dat een duif zich enkel ontlast als ze op haar gemak is, je kan je wel voorstellen dat de duif in je hand of opvliegend dit niet is. Dit geeft als gevolg dat deze dan ook geen ontlasting zal gaan doen.

De duifjes kunnen altijd in de vooravond van het huwelijk of de dag zelf afgehaald worden. Ze hebben zeker voldoende drank en eten gekregen voor ze de mand in gaan. We verhuren enkel in West-Vlaanderen. Mits een waarborg is er ook een mandje voorzien. De duifjes worden altijd per koppel verhuurd, dit om de rust in het mandje te bewaren. Een koppeltje huren voor uw gelegenheid komt op 25€/koppel 
De waarborg voor de mand is eveneens 25€, uiteraard krijgt u deze terug na het terug bezorgen van de mand.

Voor meer info of uitleg kan u steeds contact opnemen op onderstaande gegevens :

Trouwduifjes :

GSM 0479/258944
trouwduifjes@gmail.com

Reservatie is noodzakelijk om zeker te zijn van de beschikbaarheid.