Opleiding

Home-Parties, het systeem

Specialiteiten

Schminken voor alle gelegenheden

Mylène Cosmetica

Foto's

WILDRO Conny

Consulente Mylène cosmetica

Kindergrime

0486/11.91.70

E-mail

Beeld u uw gezellig ingerichte huiskamer in waar al uw familieleden en vriendinnen rond de tafel zitten, die genieten van een voorstelling van het gamma gezins - en verzorgingsproducten van Mylène. Kortom, maak vlug een afspraak om een home-party te organiseren.

Groetjes, Conny

Opleiding

Het verzorgen van Make-up, het verantwoord gebruiken van huidpeelings, shampoo's, producten die een invloed hebben op de structuur van de huid, vereist een doorgedreven kennis van het lichaam en van de gebruikte producten. Daarom volgde ik bij Myléne de nodige cursussen om de samenstelling van de producten en het gebruik ervan op een goede manier te kunnen uitleggen tijdens de home-parties. Daarnaast volgde ik ook meerdere cursussen schmink en maquillage. Deze cursussen worden jaarlijks bijgestuurd om steeds up to date te zijn met de nieuwste trends en methodes. Vooraleer ik de nieuw ontwikkelde producten van Mylène aan u kom voorstellen, school ik me steeds bij om de oorsprong en samenstelling te leren. Daarbij is het gebruik van milieuvriendelijke houders en het niet gebruiken van proefdieren voor mij een absolute noodzaak. Als Consulente Mylène Cosmetica kan ik dus met een gerust hart bij u de producten van Mylène komen voorstellen.

top

Home-Party

Het systeem van de home-parties bestaat er in dat ik langskom bij een gastvrouw, waar ik de woonkamer omtover tot een gezellige demonstratieruimte. De gastvrouw krijgt van mij zoveel uitnodigingen als ze wil waarmee ze haar familie, vrienden en kennissen kan inviteren voor een gezellige avond samen zijn, een babbeltje en waarom niet, ook een knabbeltje, terwijl ik onze Mylèneproducten kom presenteren. De aanwezigen kunnen tijdens de home-party hun producten bestellen. Die worden de week nadien bij de gastvrouw geleverd, per aanwezige. De gastvrouw hoeft verder niets te doen. Afhankelijk van het aantal aanwezigen en van het verkochte bedrag op de demonstratie, kan de gastvrouw rekenen op gratis Mylèneproducten en geschenken. Ook de mensen die zelf een afspraak maken om zich als gastvrouw te laten verwennen kunnen op een bedanking rekenen. Zie je het zitten? Een telefoontje en die avond kan niet meer stuk.

top

Specialiteiten

Mylène heeft ongeveer drieduizend demonstratrices voor de ganse Benelux, verdeeld over de drie productgroepen, zijnde Cosmetica, Techniek en Rose de Morty kleding. Als consulente in de afdeling cosmetica onderscheid ik mij van mijn collega's door een doorgedreven assortiment geschenkverpakkingen en afgewerkte geschenken met Mylène producten aan te bieden. Voor iedere gelegenheid worden de geschenken aangepast. Kerstmis, nieuwjaar, pasen, een baby, huwelijk, moederdag en ja... zelfs vaderdag. Voor elk feest kan ik een origineel geschenk aanbieden. Woon eens een demonstratie bij en u zal versteld staan van het aanbod.

Daarnaast geef ik bij mij thuis jaarlijks een opendeurdag ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten. Op die manier kunnen de mensen die voor de eindejaarsperiode hun home-party houden toch van de geschenkenservice genieten. Bovendien trakteer ik alle aanwezigen op een pannenkoek en koffie. Op die manier wil ik al mijn klant bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij stellen.

top

Maquillage

Bij het geven van een home-party, demonstreer ik, als de tijd het toelaat natuurlijk, de nieuwste trends in make-up, op één van de aanwezigen. Daardoor krijgen de anderen een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de laatste mode. Dit heeft ertoe geleid dat ik in de loop der jaren reeds meerder personen heb geschminkt voor allerlei gelegenheden zoals huwelijk, communie, jubileum. Deze service wordt bij u thuis geleverd en de aanschaf van aparte producten is niet nodig. De gebruikte producten zijn vanzelfsprekend Mylène producten omdat ik de karakteristieken van het aanbod ken en ik een groot assortiment van kleuren kan gebruiken. Met andere woorden.... Je wenst er subliem uit te zien? Een afspraak is snel gemaakt.

top

Mylène Cosmetica

Mylène is een bedrijf dat zich al heel lang bezighoudt met het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten. Het ganse gamma hier bespreken is onmogelijk. Daarom verwijs ik voor meer details naar de website van mylène zelf. Voor meer details mag u mij natuurlijk steeds vrijblijvend contacteren.

top