Houtcreaties Vancoillie

U zoekt inspiratie voor een origineel cadeau of uw interieur en houdt van handgemaakte houten meubels, juwelen, speelgoed, ...?

U wil graag dat ietsje meer, of gewoonweg iets anders. U heeft een eigen idee, maar u zoekt nog iemand om het uit te voeren. Of u weet wat u wil, maar u kan het nergens vinden?

Dan kan u terecht bij Houtcreaties Vancoillie!

“Een aangeboren handigheid, de liefde voor hout, de innerlijke drang en het genoegen om te creëren. Het zijn drijfveren die mij ertoe brachten een eigen onderneming te starten met hout in de hoofdrol...”

-Willy Vancoillie

Houtcreaties HoVa Home Houtcreaties HoVa Home Houtcreaties HoVa Home Houtcreaties HoVa Home
Houtcreaties HoVa Home Houtcreaties HoVa Home

— Houten speelgoed, sier- en gebruiksvoorwerpen, meubels en juwelen op maat —

Al meer dan 30 jaar is Willy Vancoillie gebeten door hout. Ooit begon hij als hobby met een hamer en een handzaag in een klein 'ateliertje' bij zijn huis in Roeselare. Kasten, eettafels, stoelen, bedden, allerhande meubels passeerden de revue. Na de komst van een draaibank werd de hobby meer en meer een voortdurende bezigheid. Toen Willy zich tenslotte ging richten op het maken van houten speelgoed, was de trein volledig vertrokken.

Kortom, vandaag is dat 'ateliertje' uitgegroeid tot een heus 'Atelier' uitgerust met alle toeters en bellen. De man in dat Atelier staat klaar om u met raad en vooral daad bij te staan in het realiseren van al uw houten wensen. Als u een eigen idee hebt, zal Willy u begeleiden van het ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Of u kunt ook gewoon iets kiezen uit de voorbeelden op de site en het naar uw eigen persoonlijke smaak laten uitvoeren. Enkele van de projecten zijn ook in stock aanwezig.

Aarzel zeker niet om Willy te contacteren met vragen of voor vrijblijvende informatie. Als u nog wat inspiratie zoekt, klik dan zeker eens door naar Projecten!