• Welkom op Willy Vercammen's website

  Willy is gefascineerd door fotografie en beeldbewerking. Hij maakt dan ook niet zomaar foto's maar stuk voor stuk beelden waarbij hij z'n fantasie de vrije loop kan laten gaan en waarin beheersing, kennis en techniek maar niet in het minst z'n esthetisch gevoel en originele kijk zeer sterk naar voor komen. Oogstrelend en boeiend in alle facetten en diversiteit zoals je zult merken als je even verder kijkt, op Willy's site......

  Image 01
 • About

  Image 02

  Willy is een goedlachs, vriendelijk man met enorme talenten. Hij wordt bewonderd voor z'n vaardigheid en kennis omtrent de fotografie en hij is steeds bereid deze ook te delen. Z'n werk moet dan ook getoond worden.

  Een zestal jaren genoot Willy een opleiding aan de Academie alvorens zich nu inmiddels reeds ruim zes jaren met fotografie bezig te houden. Z'n werk werd reeds wereldwijd gehonoreerd met medailles, diploma's en aanvaardingen. Z'n foto's zijn dan ook stuk voor stuk juweeltjes. Origineel, gedurfd, humoristisch maar heel vaak zeer ontroerend en onvergetelijk. Willy woont te Lier en de beelden die hij er reeds maakte zullen diegenen die van Lier houden zeker bekoren.

  Het was me een eer en genoegen om over Willy een woordje te mogen schrijven en hem, zij het heel beknopt, een beetje te beschrijven.

  Een clubgenoot.
 • Social

  Aangezien de fotografie Willy zeer nauw aan het hart ligt en hij uiteraard ook graag het werk van andere fotografen bekijkt en met hen van ideeën wisselt is Willy lid van een fotoclub die in Lier is gevestigd. Namelijk, Fotogroep Pallieter, zie onderstaande link. Interessante bijkomende links zijn CVB, Centrum voor Beeldexpressie, PSA, Photographic Society of America en FGA, Fotogroep Antwerpen.

 • Portfolio

 • Contact Informatie

  Stuur jouw bevindingen, vragen over de foto's of in het algemeen en Willy zal je graag een mailtje terugsturen.

  Stuur hier uw bericht!