KWB Volley Wilrijk Centrum geeft sinds meer dan veertig jaar de gelegenheid om te kiezen voor een gezonde sportbeoefening .

Elke donderdagavond van 19 tot 21u kunnen belangstellenden genieten van een volleytraining. Deze gaat door in de nieuwe stedelijke sporthal “Wilrijkse Plein” Vogelzanglaan 6 in Antwerpen.

Voor de gevorderde spelers is er bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan KWB Falos volleycompetitie telkens op zondagmorgen met thuiswedstrijden om 10:00 uur in de sporthal "Wilrijkse Plein".

KWB Volley Wilrijk Centrum kan voor de organisatie van sport- en nevenactiviteiten  rekenen op de steun van de Stedelijke Sportadviesraad en het District Wilrijk. Vooral de inzet van vele trouwe medewerkers maakt het clubleven tot een unieke belevenis .

Iedereen die het volley een warm hart toedraagt en zich sportief wil uitleven, is dan ook van harte welkom .

Voor meer info verwijzen we u graag naar de rubriek “Contact”

 

KWB Volley Wilrijk Centrum

Bart Smets
Voorzitter   

 

 

Sport Vlaanderen organiseert jaarlijks in september een maand van de sportclub. Met dit initiatief willen Sport Vlaanderen en het stadsbestuur Antwerpen de sportclubs en hun werking in de kijker plaatsen. Ook KWB Volley Wilrijk Centrum neemt dit jaar deel aan deze actie en opent voor de geïnteresseerden de deuren waarbij u kan deelnemen aan de open trainingen.

Wanneer?
Donderdag 13 en 27 september 2018 - 19:00 uur tot 21:00 uur

Waar?
Sporthal Wilrijkse Plein - 2020 ANTWERPEN, Vogelzanglaan 6