Windroses  Miniature Horses Home Welkom Nieuws Hengsten Merries Veulens Contact Te koop Links Hengsten / ruinen
© Windroses Miniature Horses 2022
Oasis XS Perfectly Gone Wild   Gone Wild werd door ons geimporteerd uit Amerika als veulen. Hij is een zoon van Willow Creeks Dancers Perfecta en HFM Wisthling Dixie. Gone Wild staat beperkt ter dekking voor merries van buitenaf.  
Windroses Shareefs Find Me Spirit Spirit is bij ons geboren uit Glasses Shareef en Find Me Spirit. Dit jonge hengstje heeft een mooie toekomst voor zich als showpaardje. In 2015 heeft hij zich meer dan goed bewezen als ruintje. Hij behaalde verschillde Grand en Reserve Grand tittels en heeft bijna iedere Obstacle klasse gewonnen, waar hij in deelnam. In de jaren de volgende weet hij nog steeds zijn mannetje te staan. in 2018 kreeg hij de amateur award performance van het ICAMH. Hij is vooral terug te vinden in de jeugd reeksen en de performance classes, zowel obstacle als hunter en jumper. HIj is nog steeds een vaste waarde in ons show team.  
meer info meer info meer info meer info meer info meer info
EBF SH Volcanik Volcanik werd door ons aangekocht om ons showteam te versterken. Zijn vader is de gekende hengst EBF Johns Supreme Heritage en zijn moeder is Diamond M Destinys Confetti In 2015 haalde hij op zijn allereerste wedstrijd al een Reserve Grand Amateur Stallion tittel. Op de AMHR European Nationals werd hij in dat zelfde jaar Reserve Grand Amateur Stallion Under. Hij werd tevens AMHA European Champion  AOTE junior Stallions. In 2016 werd hij AMHR werd hij European Champion Model Stallions en behaald nog meerdere mooie resultaten op shows. In 2017 werd hij goedgekeurd met een eerste premie bij BMP. In 2018 zijn zijn eerste veulens geboren. HIj staat ook beperkt ter dekking voor merries van buitenaf.  
Windroses GW Little Black Lightning Lightning is de zoon van Oasis XS Perfectly Gone Wild en Snowy Black, en gaat door het leven als ruin.  
Windroses Gone Wilds Lucky Diamond Lucky is de zoon van Oasis XS Perfectly Gone Wild en Windroses Missouris Little Black Diamond. Lucky staat beperkt ter dekking voor merries van buitenaf.  
Windroses Gone Wild Prince Aragon Aragon is de zoon van Oasis XS Perfectly Gone Wild en EBF Farah Princess by Daddy.  
meer info meer info meer info meer info meer info meer info
Windroses Volcanics Magic by Willow. Magic is de zoon van EBF SH Volcanik en Ravenwood Willow The Wisp Op zijn enigste show Equispirit als jaarling werd hij direct Reserve Junior Champion. In 2021 is hij geruind en gaat hij mee op show.  
meer info meer info
Applecreek Touch The Moon Deze hengst hebben we in 2021 laten overkomen uit de USA. Zijn vader is Tibbs Classic Touch Tango en zijn moeder is Ten LS Madsion In The Buff. Hij heeft zich reeds bewezen tijdens de 2020 AMHA World Show. Hier is hij World Champion Amateur Lvl 2 jr Stallion 30”-33” geworden met Brain Hill en Reserve World Champion Yearling Stallion over 30”-32” met Daniell HIll. Daarnaast was hij ook Unanimous AMHA Eastern Regional Champion Junior Stallion.  
meer info meer info Hengsten