Woefkesranch rashondenkweker
 

Weblogs

We hebben weblogs over al onze hondenrassen, waarin onze klanten ervaringen en tips geven i.v.m. hun hond.

 

 

 

Voorstelling

De hondenkwekerij van de Woefkesranch biedt u enkel kwaliteitshonden aan. Wij bieden u pups uit eigen kwekerijen en import aan.
Zowel handelaars als particulieren uit binnen- en buitenland vinden de woefkesranch de beste keuze aan uitstekende prijzen.
Al de pups uit onze kennel zijn ge´dentificeerd, gevaccineerd en ontwormd.
Onze kennel geeft u de wettelijke garantie van het Ministerie van Landbouw Erk. N░HK 53100458 en beschikt over de vereiste vergunningen. U bent zo zeker dat u de rashond krijgt waar u altijd al van droomde.

Wij helpen u graag bij het bepalen van uw keuze. Elk huisdier verdient immers een baasje dat bij hem past.
De Woefkesranch laat u ook na uw keuze niet in de steek. Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee, gaande van zindelijkheidtips, opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte pup uitkiezen.

 

 

 

Zindelijkheidstip

Het zindelijk maken van een pup verloopt niet voor alle hondenrassen even snel. Het is net zoals bij een baby: de ene is reeds zindelijk na anderhalf jaar, de andere gaat nog met een luier naar de 1ste kleuterklas.
Sommige hondenrassen zijn ook sneller zindelijk. De Shar Pei en Chow Chow bijvoorbeeld, zijn heel snel zindelijk. Bij kleine hondenrassen duurt het meestal langer: hun baasjes zijn soms te zacht. Een pupje leert door gestraft te worden als hij in de fout gaat!

Lees verder ...

 

Beschikbare pups

Alle hondjes die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren.

Kijk hier ...

  

Hond in de kijker

De Chihuahua is een uiterst kleine hond met een appelvormig hoofd en een korte snuit. Het heeft ronde, grote, zeer donkere ogen, soms robijnrood van kleur. Het handelsmerk van de Chihuahua zijn de grote oren die rechtop zouden moeten staan. 

Lees verder ...

 

Vragenlijst

Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje, vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen, af te drukken en mee te brengen als u langskomt. 

(bijlage IX bij het Koninklijk besluit van 27/04/2007) 

Klik hier ...