ONZE AANPAK NAAR JOU TOE

Wij verkopen geen pups via telefoon of mail. Natuurlijk is het wel de manier
om een eerste contact te leggen en een afspraak te maken.
Daarna echter zijn er nog enkele stappen die we - gedeeltelijk samen - zullen nemen.

Hieronder lees je wat we bedoelen.

Voor je eerste bezoek trek je best enige tijd uit en liefst doe je dit nog voor de geboorte van de pups. Tijdens dit eerste contact, gaan we met jou (en je gezin) bekijken wat het betekent een Berner in huis te halen: karakter, voeding, opvoeding, socialisatie, gezondheid, zindelijkheidstraining, ... We overlopen samen onze infofolder, onze verkoopovereenkomst en indien mogelijk gaan we met de honden even uit wandelen. Kwestie van je vooraf aan den lijve te laten ondervinden wat de toekomst brengt ;-) ...

Daarna vragen we je te overdenken of jullie op basis van deze info nog steeds geïnteresseerd zijn in een kleine Woekewhuwhu. Is dat het geval, dan nemen jullie opnieuw contact op, tekenen we de overeenkomst en vragen we een voorschot. Pas op dat ogenblik is voor ons de reservatie definitief.

We houden je op de hoogte van de loopsheid van de toekomstige mama, de dracht, de echo, ...

De eerste twee weken na de geboorte ontvangen we - in het belang van moeder en pups - geen bezoek. Daarna ben je altijd welkom, na afspraak en liefst niet meer dan eenmaal per week.

Het uiteindelijke kiezen van de pup kan pas zodra de kleintjes 6 weken oud zijn en vanaf de leeftijd van 8 weken mag je je eigen pup mee naar huis nemen. Wanneer je je eigen pup meeneemt, krijg je allerlei spullen mee naar huis: de officiële documenten (diergeneeskundig paspoort, registratie BVIRH & aankoopfaktuur), een basispakket voeding, de snoepjes die de pup al krijgt, enkele speeltjes, indien gewenst een aangepaste voederbak en enkele verzorgingsborstels.

Daarna houden we zeker nog contact.
Vooral de eerste weken en maanden, zal je heel wat vragen en bemerkingen hebben, maar ook daarna hoor/lees je ons nog regelmatig.

last check Juli 2009