Ventilatie   Airco Geuns
Nederlands 
  Home
Wat is verplicht Werking Zelfbouwers "systeem D" Volledige oplossing Bedrijven Hoe bestellen Contact Algemene voorwaarden Winkelwagen
Producten
  Systeem C met DPV
  Systeem C met DPV FLAT
  Systeem C met MVS
  Systeem D met Renovent HR
  Systeem D met HRC
  Systeem D met Ventro WTW
  Ventichape
  Dakdoorvoeren
  Gesoleerde aansluitkanalen/buitenroosters
  Toebehoren Ventichape
  Toezichtluiken RPD
  Flexibele slangen
  Pulsie en extractieventielen
  Zelfregelende extractieventielen
 
Extra
  Ventichape
  Ventichape : Montage + stukken
  Systeem C met MVS
  Systeem D met Renovent HR uitleg
  Systeem D met HRC
  Flexibele slangen

 

  Welkom  

Omdat we ons huis steeds meer en beter gaan isoleren, creëren we bijna een luchtdichte woonomgeving. Elke bewoner heeft zuurstof nodig om te ademen en ademt kooldioxide en vocht uit.
Ook andere bronnen in de woning kunnen oorsprong zijn van vervuiling van de binnenlucht: huisdieren, vuilnisbakken, kookluchtjes, verbrandingstoestellen. Ook vocht kan in de woning een belangrijke bron zijn van vervuiling. Dit vocht is afkomstig van onze eigen ademhaling of zweet, maar ook van poetsen, douchen en baden, koken en planten. Als we dit vocht 10 tot 15 liter per dag niet regelmatig afvoeren, bekomen we niet enkel een heel vochtige en onaangename atmosfeer maar zal de woning er ook schade van ondervinden. Te veel vocht in de woning kan leiden tot schimmelgroei, tot condensatie en schade aan het gebouw.
Gezonde lucht in huis betekent voldoende afvoer én aanvoer van schone lucht. Met een mechanisch systeem hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Mits u het goed installeert, onderhoudt en gebruikt.