Home
Download

Welkom op onze website!

Wij zijn 2 studenten Toegepaste Informatica aan de Provinciale Hogeschool Limburg.
Voor het vak webtechnologie hebben wij de opdracht gekregen om een workshop te maken over een bepaald onderwerp. Het onderwerp dat wij voor onze workshop hebben gekozen, is webbrowsers. De reden waarom wij het onderwerp webbrowsers hebben gekozen, is omdat we allebei benieuwd waren naar de werking van webbrowsers en waarin de verschillende webbrows verschillen met elkaar.

De workshop die we gemaakt hebben, bestaat uit verschillende onderdelen, nl. een paper, een powerpoint-presentatie en deze website die allebei gebaseerd zijn op de paper.

We zijn aan deze opdracht begonnen door zoveel mogelijk informatie op te zoeken over webbrowsers en volvolgens aan de hand van deze informatie onze tekst voor de paper samen te stellen.
De 2e fase van de workshop was om de paper samen te vatten in een powerpoint-presentatie.
Na de powerpoint-presentatie was het tijd voor fase 3, nl. de website.

Op deze website vind u meer informatie over webbrowsers, de geschiedenis van webbrowsers, verschillende vergelijkingen van webbrowsers en veel, veel meer...
We hebben op de website ook de paper en de powerpoint-presentatie uit fase 1 en 2. Deze documenten kan u downloaden op onze download-pagina.

Wij hopen dat u hier iets zult bijleren over webbrowsers.
Veel plezier!