Contact Reisvoorwaarden
 
 
  Home
    Kabe & Ko
    Happy Liberty
       Programma
       Excursies Chiang Mai
       Excursies Bangkok
    Happy Thailand
       Programma dag 1 - 8
       Programma dag 9 - 17
    Thailand anders    bekeken
       programma
    Hotels
    Prijzen
    Reisinfo
    Aanvraag info
 
 
 
Excursies Thailand rondreizen - Bangkok

De Oude Koninklijke Stadswijk - 19€

Op deze excursie zullen wij het Koninklijk Paleis bezoeken. Dit complex bestaande uit verschillende gebouwen met afwisselende stijlen, vormt het symbolische hart van Thailand. We bezoeken onder meer het prachtige 'Wat Phra Keo', ook wel de 'Tempel van de Smaragden Boeddha' genoemd, gewijd aan de beschermer van de stad. Tip: een lange broek of een rok tot op de hielen voor de dames is hier aangeraden. Ook dienen de schouders en voeten bedekt te zijn.

De Tempels van Bangkok & de Klongs - 16€

Deze uitstap zal een halve dag in beslag nemen. We verkennen de 'wat Po' of de Tempel van de Liggende Boeddha, welke de grootste en oudste tempel is van Bangkok. Vervolgens gaan we de 'Wat Arun' of de Tempel van de Dageraad bekijken, deze is helemaal versierd met Chinees porselein. Tot slot trekken we naar het Royal Barge Museum waar we de mogelijkheid hebben enkele koninklijke sloepen te bekijken. We maken deze uitstap gedeeltelijk per boot, zo kunnen we de verschillende facetten van het leven in Bangkok bekijken, vanop één van de kanalen (de klongs) die de stad doorkruisen.

De Drijvende Markt - 50€

Eerst brengen we een bezoek aan een kokosnotenboerderij, waarna we verder gaan naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze is 110 km van Bangkok gelegen. Het is één van de meest kleurrijke drijvende markten van Thailand. Later gaan we naar Nakhon Pathom waar we de chedi 'Phra Pathom', het hoogste boeddhistische monument ter wereld, kunnen bewonderen. Hierna gaan we een kijkje nemen in de 'Rose Garden', waar ons een heerlijke Thaise lunch te wachten staat. In de namiddag wonen we er een Thaise culturele show bij met ondermeer dans, een huwelijksceremonie, een demonstratie Thaise Box.

Thaise avond - 15€

Terwijl we kijken naar een show met traditionele dansen, genieten we van een typisch Thais avondmaal.

Fietstocht op een eiland van de Chao Praya-Rivier - 15€

Koh Kret is een eilandje op de Chao Praya-rivier waar op de paden geen wagens kunnen rijden. Daarom laten we u dit eiland al fietsend ontdekken! Koh Kret is een oase van kalmte en schoonheid. Een Mon-gemeenschap woont er al 300 jaar. Tijdens uw fietstocht, die voor iedereen haalbaar is, tonen zij u hun traditionele beroepen zoals hun pottenbakkers- en tuinbouwkunst, hun scholen, tempels en hun levensstijl in het algemeen. Laat u tijdens deze terugkeer in de tijd verleiden door de vriendelijkheid van de inwoners...

Cruise Diner - 17€

's Avonds word u een heerlijk buffet aangeboden aan boord van een boot die de 'Chao Praya' (de Rivier der Koningen) afvaart. Vandaar heeft u een prachtig zicht op het nachtelijke Bangkok: we zien de oude stadswijk, het nieuwe stadsgedeelte en de belangrijkste tempels die 's avonds verlicht worden.

Chinatown & Wat Traimit - 15€

Deze uitstap zal een halve dag duren. We trekken naar de tempel 'Wat Traimit', waar we de overbekende boeddha in massief goud van 5,5 ton kunnen aanschouwen. Ook zullen we een wandeling maken door de drukke Chinese wijk van Bangkok waar we de authentieke Chinese sfeer kunt opsnuiven. Vervolgens bezoeken we de Gouden Drakentempel, een zeer belangrijke plaats voor het Chinese boeddhisme. Tenslotte trotseren we de drukte van de plaatselijke markt, waar een mix van exotische producten en Chinese specialiteiten wordt aangeboden. Op onze terugweg brengen we nog een bezoek aan een slijperij van edelstenen, hier hebben we de mogelijkheid om juwelen en edelstenen te kopen.