Creatief met folie

Carwrapping folie is hele dunne vinyl. Het is flexibel en bestaat uit diverse lagen.
De lijmlaag zorgt voor optimale hechting en heeft de eigenschap te blijven kleven als je het weer los haalt. De lijm laat geen resten achter en beschadigt de autolak niet.
Car wrap folie heeft als eigenschap dat bij verhitting met een föhn het extra rekbaar en buigzaam wordt zodat het ook op lastig plekken aan te brengen is. Carwrapping folie is ook sterk. Het zal niet snel schuren en beschermd tegen krassen. Car wrap folie is uiterst kleurvast. Kleurverschillen zullen niet optreden. Car wrapping folie is in vele kleuren beschikbaar en eventueel in speciale kleuren of effecten te fabriceren. Het is ook te bedrukken. Car wrap folie heeft dus oneindig veel mogelijkheden.

slider image slider image slider image slider image slider image


Color Change Wrap

Color Wrap is het inpakken van een wagen in één kleur door middel van folie.

Print Wrap

Print Wrap is het inpakken of full wrappen door middel van een door ons geprinte folie.

Special Wrap

Special Wrap is het inpakken of full wrappen door middel van een speciale folie. In het gamma speciale folies zit o.a. structuurfolie zoals lederlook en carbon. In meerdere kleuren mogelijk.

Belettering - Reclame

We voorzien gewenste belettering op uw bedrijfswagen.

Window Tinting

Aanbrengen van een zonnewerende folie aan de ramen. Deze zorgt voor een verhoogd rijplezier door meer comfort en een mooie uitstraling.

Other Wraps

Voor ons is niets onmogelijk! Wrappen van vliegtuigen, boten, moto's, quads enz. behoort ook in ons gamma.