Handvormen

We zullen jullie zeven namen van vormen die je hand kan hebben geven.We overlopen ze en geven er uitleg bij.

De eerste vorm heet de ELEMENTAIRE HAND.De hand is breed en heeft korte vingers.Als je deze handvorm hebt dan vind je luxe niet belangrijk en ben je iemand die niet erg slim is.Je bent iemand die veel bluft ,je bent snel tevreden maar je bent niet fier.Deze handvorm komt niet zo vaak voor en kan helemaal niet voorkomen bij vrouwen.

 

DE VIERKANTE HAND is de tweede soort.Als je deze vorm hebt dan zal je niet snel met andere mensen contact leggen.Je bent gesloten en doet de dingen zonder veel gevoel.

 

Als je een SPATELVORMIGE HAND hebt dan ben je serieus en je bent een harde werker.Meestal vinden mensen met deze handvorm zichzelf nogal belangrijk.De vingers van deze hand zijn smal en vanboven worden ze dikker.

 

Je bent iemand die alles heel nauwkeurig doet als je een FILOSOFISCHE HAND hebt.
Dit zijn mensen met veel begrip voor anderen en ze vinden hun gevoelens heel belangrijk.

 

Mensen met een PSYCHISCHE HAND hebben een mooie hand die lang en smal is.
Deze mensen zijn vaak overgevoelig en eigenlijk passen ze niet in de wereld,ze kunnen niet tegen al de slechte dingen die er gebeuren.

 

Al deze handvormen bestaan bijna nooit apart.Je hand zal bijna altijd een mengeling zijn van al deze vormen.Daarom hebben de meeste mensen dan ook een GEMENGDE HAND.