Home  
 
Home
Nl | En
Inleiding
Identiteit
Over mij...
Hobby's
Diversen
Foto's
Formulier


Het begin

Mijn ouders raceten van Wilrijk naar Roeselare alwaar ik een spetterende entree maakte, daar het vruchtwater bij het doorbreken de gynaecoloog nat spetterde. Helaas was ik op die vijfde april 1978 een maandje te vroeg en heb ik nog een hele tijd mogen huizen in de couveuse.
Bij mijn verdere ontwikkeling verliep alles normaal, maar wat is normaal? Ik beschik over een kleine tandboog en een bijhorende scherpe kin, kenmerken van een hoge evolutie. Maar dan heb ik ook weer actieve, primitieve oorspieren...
up

Schoolcarrière

Mijn kleuteronderwijs heb ik deels gelopen in Staden, voor de rest in het Margareta-Maria-Instituut te Kortemark.
Aan de lagere school ben ik begonnen in het schooljaar 1985-'86 in de Gemeentelijke Jongensschool te Kortemark. Zes jaar later heb ik de poort daar achter me dicht getrokken, op weg naar Torhout.
Vanaf het schooljaar 1990-'91 mocht ik dus elke dag naar Torhout fietsen om er les te volgen in het Sint-Jozefsinstituut. In het derde jaar ben ik ook drager geworden van de bijnaam Burry, deze werd afgeleid van mijn naam. Het zesde middelbaar heb ik beëindigd in de richting Wetenschappen-Wiskunde (6u.) in het schooljaar 1995-'96.
Daarna konden we beginnen aan het echte werk: de universiteit. Aan de Katholieke Universiteit Leuven vatte ik de eerste kandidatuur biologie aan. Volgens de normale loop der dingen ben ik op één juli 2000 afgestudeerd als licentiaat in de biologie. Ik was het studeren echter nog niet moe en deed er nog één jaartje aanvullende opleiding informatica bij. Dit diploma smukt mijn curriculum wat extra op.
Het schoolleven lag nog niet achter me... In september 2001 starte mijn loopbaan en dit als leerkracht fysica. Vandaag staan we een etappe verder en is de telefoon mijn werkmakker.
up

Geaardheid

Naar het einde van mijn tweede licentie toe ben ik me bewust geworden van mijn homoseksuele geaardheid. Dit was eigenlijk altijd al latent aanwezig in mijn jeugdjaren. Als ik er over nadenk en op terugblik dan merk ik dat holebi's, al zijn ze dan onbewust van hun eigen geaardheid, toch al de mede-holebi's opmerken en er contact mee maken. Alhoewel ik twijfelachtig ben van aard en timide heb ik dit voor mezelf zeer snel aanvaard. Outen naar de buitenwereld is iets anders. Thuis, binnen de familie en voor de meeste vrienden, ben ik uit de kast, maar daar buiten voel ik niet de drang om 'met een roze driehoek rond te lopen'. Het outingsproces heeft zich intussen zo ontrold dat vrijwel iedereen in mijn omgeving het weet. Mijn moeder kwam het als eerste te weten, omdat ze het gewoon op de man af kwam vragen.Ik ben trouwens niet de enige holebi in de familie. Voor zover ik kan nagaan zijn er alleen wat AOI-medestudenten en collega's die via deze site van mijn geaardheid op de hoogte zijn gebracht.
up

Gewezen hobby's

Op de leeftijd van acht ben ik lid geworden van de Chiro Sint-Jan te Staden. Tijdens mijn laatste jaar Kerel ben ik het jeugdbewegingsvirus verloren, als ik het ooit al echt te pakken had. Wat niet belet dat het een toffe periode was.
Voor de rest ben ik ook enkele jaren lid geweest van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia te Kortemark, dit als trommelaar. Diezelfde fanfare heeft ooit getracht enkele van die trommelaars, waaronder ik, een instrument aan te leren. Het project is echter een stille dood gestorven en ik kan dus geen instrument bespelen. Of zie je mij al een trombone op een goeie manier hanteren? (lach)
up

Andere gegevens

Burgerlijke stand: ongehuwd
Gezinssituatie: (alleenstaand) I Erwin
up