Home  
 
.
Nl | En
Inleiding
Identiteit
Curriculum vitae
Hobby's
Diversen
Foto's
Formulier


Fysieke beschrijving

Vooreerst zal ik me maar verontschuldigen voor het feit dat ik geen degelijke foto('s) heb van mezelf. Het zal bij deze stuntelige, geposeerde webcamshots blijven. Voor de rest zal je het met een beschrijving moeten doen.
Ik ben vierentwintig jaar, op de foto in de inleiding moet ik ongeveer negentien geweest zijn. Mijn lengte bedraagt 180 cm, dit voor een totaal gewicht van 63 kg. Blauw of blauwgrijs is de kleur van mijn ogen met een wat grotere pupil misschien. Ik kan het geen moer helpen, en de instelling is zeker niet zo, maar mijn blik neigt naar het koude of afstandelijke.
Mijn haren zijn kort. Baardgroei is niet aan mij besteed, maar tijdens de week kan ik die wel een paar dagen verlof van scheren geven.
 

 
up

Karakter en verder

Mijn opvallendste karaktertrek zal wel mijn terughoudendheid zijn of introvert, timide. Vele personen nemen het waar alsof ik geen contact wil; niet wil dat men mij aanspreekt. Dit is echter niet zo. Wel is het zo dat mijn gezicht altijd wel deels die afstandelijkheid zal uitstralen. En ja er zit een waarheid in dat ik wat bang ben van hoe mensen op mij gaan reageren, maar vooral dat wat ik zou doen hen tegen de borst zou stoten.
Wie mij echter aanspreekt zal een eerlijk en open respons krijgen.
up