Start seizoen 2006 - 2007 : enkele practische richtlijnen.

 

Beste WSB-speler,

Beste ouders,

 

De nieuwe voetbalcompetitie 2006/2007 start op zaterdag 2/09/2006.

We delen alvast een aantal praktische zaken mee.

Dit seizoen kan een nieuwe kwalitatieve WSB-clubtraining ( winkelwaarde ca. 50 euro ) dankzij de steun van BERDECO tegen 29 juli besteld worden voor de zéér schappelijke prijs van 10 euro. Het trainingspak zal kunnen gepast worden in lokaal De Smisse vanaf 1 juli, er zijn geen nabestellingen mogelijk.

We verplichten niemand om van deze opportuniteit gebruik te maken, maar aangezien dit onze officiële outfit wordt voor de komende twee seizoenen, dringen we toch aan dat elke speler zich het trainingspak aanschaft.

 

Voor wat het overige sportmateriaal betreft, werken wij opnieuw samen met LAUWERS SPORT, Larstraat 98, 8930 Lauwe.

Je kunt in ons lokaal Café De Smisse, Bellegemsestraat 62 te Bellegem een bon bekomen van 12 euro korting bij de aankoop van een paar voetbalschoenen, daarenboven geeft Lauwers Sport je een extra korting van 10% op het saldo.

 

Nieuwe leden kunnen een wit broekje en een paar groene kousen afhalen in ons lokaal Café De Smisse vanaf 16/08/2006. Bestaande leden kunnen tegen omruiling van hun te kleine of versleten kousen en/of te kleine of versleten broek een nieuw paar kousen en/of nieuwe broek krijgen. Voor de keepers voorzien wij per seizoen éénmalig een bon van 12 euro voor keepermateriaal.

Het lidgeld voor volgend seizoen bedraagt 65 euro voor het eerste kind, 30 euro voor het tweede kind en 20 euro voor de andere kinderen binnen hetzelfde gezin.

Spelers die wensen gebruik te maken van bovenvermelde voordelen, dienen het lidgeld te betalen in ons lokaal Café De Smisse, bij het bestellen van de kledij.

Via je mutualiteit kan je een deel van het lidgeld recupereren !!!

Zoals andere jaren organiseren wij ook komend seizoen activiteiten die ons toelaten het lidgeld laag te houden. Mogen wij opnieuw rekenen op jullie aanwezigheid !

 

Tot slot willen wij de ouders en familie die de weg naar het voetbalveld nog niet hebben gevonden oproepen om hun kind(eren) en ploegmakkers tijdens het seizoen toch een aantal keer te komen aanmoedigen tijdens de wedstrijden, je interesse zullen ze zeker waarderen. Ook voor het vervoer van de spelers bij uitwedstrijden durven wij rekenen op ieders bereidwillige medewerking.

 

Met sportieve groeten

Het WSB-Jeugdbestuur

 

 

     Startpagina     Duivels 2001     Duivels 2000     Duivels 1999     Preminiemen 1998     Preminiemen 1997     Miniemen 1996     Miniemen 1995     Knapen 1994     Knapen 1993     Scholieren     Terrein     Lokaal     Wie is wie     Contact     Links     Gastenboek     Vragen