Brood & Banket Goethals

Uw warme bakker.

Even een korte historiek

De bakkerij is in 1947 gesticht door Cyriel Goethals en zijn vrouw Germaine Van Rumst (zie gedenksteen in de gevel van de winkel), zij baatten toen de winkel uit als patisserie, cremerie en tea-room. Ongeveer dertig jaar later, in 1974 nam, de zoon van Cyriel Goethals, Paul Goethals samen met zijn vrouw Ludwine Dewilde de zaak over. Zij deden uitsluitend patisserie en brood. In 1999 is Joost Goethals begonnen als bakker in de zaak van zijn vader samen met zijn vrouw An Lippens. Tot op heden bakt Joost de broden die An verkoopt in Brood & Banket Goethals. De winkel en de werkplaats zijn al meermaals veranderd. Dat is vooral goed te zien aan de drie verschillende vloeren in de werkplaats achteraan, die mooi de evolutie weergeven, iedere keer er een nieuwe bakker kwam, werd een stuk bijgebouwd.

Volgende

Openingsuren

maandag: 7u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u30

dinsdag: Gesloten

woensdag: 7u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u30

donderdag: 7u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u30

vrijdag: 7u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u30

zaterdag: 6u30 tot 18u30

zondag: 6u30 tot 18u

Volgende

Foto's

Een korte voorstelling, van al dat lekkers dat gemaakt wordt!