Copyright © All rights reserved. Made By FoxICT
Home.
About.
Services.
Contacts.

Transport Verdoodt werd opgericht in 1970 door grootvader Leon Verdoodt. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door zijn jongste zoon en omgevormd tot Transport Verdoodt August. Vandaag staat de derde generatie stevig aan het roer.

 

Door deze gezonde combinatie van jarenlange ervaring met kennis van de nieuwste inzichten inzake transport en logistiek zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.

We weten als geen ander dat uw logistieke ketting maar zo sterk is als zijn zwakste schakel. Onze bedrijfsfilosofie is erop gericht om die schakel te zijn waarop u kan vertrouwen.

 

We zijn een solide partner die uw beloften aan uw klanten waarmaakt. Daarom onze lijfspreuk “We deliver your promise”. We geloven dat tijdige en ongeschonden leveringen de beste waarborg zijn om de relatie leverancier-transporteur-klant gesmeerd te houden.

 

Onze onderneming is voldoende groot om u flexibiliteit te bieden om piekmomenten op te vangen, maar tegelijkertijd klein genoeg om niet te worden gehinderd door een logge administratie.

Door te investeren in een moderne en goed onderhouden vloot, hebben we een betrouwbaar wagenpark. Hierdoor worden vertragingen door defecten zo veel mogelijk voorkomen.

 

Zo komen we eveneens tegemoet aan de wens om zo milieuvriendelijk mogelijk te opereren.

 

Niet alleen een goede vloot is van belang, maar ook een goed personeelsbeleid. Onze chauffeurs krijgen het respect dat ze verdienen, waardoor ze gemotiveerd zijn en gefocust op een goede service naar de klanten toe.

 

Het is niet verwonderlijk dat vele chauffeurs reeds jarenlang in vaste dienst zijn van Transport Verdoodt August!

Een familiebedrijf met ervaring .. 
en toekomst!
Bedrijfsfilosofie
Service naar de klant