Loop eens door deze site, graag nadien een mailtje over je indruk.Dank U!


Voorstelling

Eventjes voorstellen, lijkt mij het best om te beginnen. Mijn naam is Flossy Miel ben gedurende 39 jaar leraar scheikunde geweest in het secundair onderwijs. Om tijdens de loopbaan dan wat nieuwe dingen uit te proberen, zijn we de 10-laatste jaartjes informatica gaan geven in een centrum voor volwassenen onderwijs (CVO's)

Een beetje zelfstudie kan nooit kwaad, en het is bovendien een aangename bezigheid he!.

Mogelijkheden

Zoals je zelf al wel ervaren hebt is de aanwezigheid van een kleine zelfstandige op het internet een "must". Je vervangt als het ware je uren lange telefonische gesprekken door iets wat een potentiele klant fysisch kan waarnemen.

Juist een Eigen Site!

En er is meer.
Door op die wijze zaken te doen bereik je niet alleen je klanten rond de kerktoren, maar overal elders ter wereld. Immers 90% van onze gezinnen heeft de beschikking over een computer aangesloten op het internet.
En last but not least, Uw Business krijgt een modern imago en een positieve uitstraling naar de buitenwereld.

Think about it!


Terug

Womanity

Parfum gebaseerd op tegenstelling tussen zoete Bellona-vijgen en zilte kaviaartoetsenop een stevige basis van het blad en het hout van de vijgenboom.

Travel all over the world

Love Chloť

Het hart van Love, Chloť laat poederachtige iris samensmelten met de fris-zoete bloemen zoals sering hyancint en blauwe regen.

****** For Her ****** ****** For Her ******
 

For Her

Parfum opgebouwd rond muskus aangevuld met de sensueel-frisse mix van oranjebloesem en honing een vleugje amber en blonde houtsoorten.

      

Terug

Minder Kilo's

Wissel je koffieverslaving in voor theeliefde.
Paardenbloemthee is een perfecte ontslaver.

Begin uw dag met een glas water met een halve citroen erin. Hiermee start u de verbranding goed en het citroensap help bovendien uw lever om uw lichaam te reinigen.

Met drie maaltijden en drie tussendoortjes hebt u nooit honger, uw suikerspiegel blijft stabiel en uw stofwisseling is de hele dag actief.

Meer uitstraling

Door uw huid te borstelen krijgt u een zachte en gladdere huid, en stimuleert u de afvoer van afvalstoffen.

Haal de zee naar uw badkamer, strooi een kopje epsomzoutin uw bad en geniet van uw thalassotherapie at home. Stijve spieren en gewrichten worden soepeler en het magnesium onttrekt de onzuiverheden aan uw lichaam.

Detoxen

Je lichaam ontgiften! Haal je ontgiftingsingrediŽnten niet uit ťťn of ander pil, maar uit een groente- en fruitwinkeld.

Druiven, asperges en kolen zijn goed voor uw lever en nieren. In ananas zit bromelaÔne dat eiwitten afbreekt en alzo je spijsvertering versnelt.

Waterkers, tomaten en appelen zijn rijk aan vitamine C en E die vrije radicalen bestrijden.

Tip!

IngrediŽntnamen op de verpakking die bestaan uit meer dan vier lettergrepen zijn meestal chemisch van samenstelling en niet zo gezond.

Meer Energie


Verlos u van piekerpunten. Schrijf ze op en bepaal de strategie om ze definitief op te lossen. U vermijdt alzo overbodig energieverbruik.

Natuurlijke stoffen die hierbij stimulerend kunnen werken zijn ondermeer Ananas, pepermunt, jasmijn en eucalyptus. .Zij activeren onze hersenen.

Meer Bewegen


Lopen traint uw billen, heupen en taille. Lopen is bovendien nog een prima manier om uw hersenen te stimuleren:

Volgens wetenschappers verbetert het uw concentratie en creativitei en krijgt U er bovenop nog eens een beter denk- en redeneervermogen cadeau.

Niet zo een sportief type geen nood, Yoga is dan misschien de oplossing voor U. Bovendien traint U dan lichaam een geest gelijktijdig.


Terug

Introduction to your... Site!!

In deze site heb ik willen aantonen dat het concept eigenlijk of bijna onbeperkt is. Met HTML als structuurbuilder en CSS als decormodifier bekomt men een heel mooie layout van de site.
U kiest dus zelf wat u er allemaal in stopt. Midden in de pagina vindt U een horizontale menu. De items hier aanwezig laten je surfen ofwel naar een plaats op de home-page, ofwel naar een andere pagina van je site, ofwel naar een andere website.
Probeer maar eens het item contact, of link, het laat je toe mij een mailtje te sturen over je mening van mijn site, of een andere site bezoeken die ik reeds ontworpen heb.

Development Cost of a Site. Tip!

Professionele sites welke Php of JavaScripts inhouden naast HTML en CSS zijn natuurlijk veel efficiŽnter en normaliter ook kostelijker.U zult wel begrijpen dat afhankelijk van de gebruikte technieken het prijskaartje sterk fluctueert.
Alvorens je dus beslist tot aankoop denk even na wat je site moeten bieden. Eenmaal deze knop doorgehakt kan je ofwel contact nemen met gesofistikeerde software huizen of u kunt zich wenden tot semi-professionele BVBa's.
Een richtprijs ligt tussen 50Ä en 150Ä per pagina. Tot slot dit nog alvorens jij je engageert teken je site zelfs eens uit tot in detail. Veel geluk!