KhayaImibala

link to house

Woning

Khaya Imibala (Zandspruit 1207) is simpelweg de ideale Zuid-Afrikaanse vakantiewoning voor de avontuurlijke en natuurminnende familie. Op het terras en in het zwembad ben je volledig omsloten door de typische vegetatie van het laagveld en heb je een spectaculair uitzicht op de Drakensbergen, met als hoogste punt de Mariepskop. De grasdakwoning is voorzien van alle comfort en bestaat uit een openplan keuken-leefruimte, drie slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten, twee buitendouches, een bijkeuken, een koertje en carport. Geniet van het buitenleven met een heerlijk Afrikaans wijntje of met een lekkere braai (barbecue).

link to Zandspruit

Zandspruit

De vakantiewoning is prachtig gelegen in Zandspruit Bush and Aero Estate. Het ligt midden in een onaangetast stukje Afrikaans laagveld, maar toch slechts enkele minuten verwijderd van de restaurants en winkels in Hoedspruit. Volledig omgeven door de natuur kan je op elk moment oog in oog staan met een koedoe, nyala, gnoe, giraf, impala, zebra en meer. Zittend vanop de patio of wandelend door het domein kan je genieten van de rijke vogelwereld met onder meer bijeneters, honingvogels, ijsvogels en visarenden. Vanaf de woning kan je prachtige wandelingen of autotochten maken in de 650 ha ongeschonden natuur van de "Wilderness".

link to surrounding

Omgeving

Hoedspruit is schitterend gelegen tussen het Kruger Nationaal Park en de Blyde Rivier Canyon. Maar ook in Hoedspruit zelf kan je probleemloos enkele dagen vullen met bezoeken aan Moholoholo, het HESC (Hoedspruit Endagered Species Centre), Blyde dam, Khamai Reptile Park en veel meer. Op 45 minuten rijden sta je voor Orpen Gate om in het absoluut niet te missen Krugerpark op zoek te gaan naar de big five. Als alternatief kan je ook kiezen voor Phalobarwa gate. Je bent slechts een uurtje rijden verwijderd van het adembenemende uitzicht op de drie rondavels en van daaruit kan je de volledige panoramaroute volgen.

Welkom

Je zal je zeker welkom voelen in het gezellige Hoedspruit. Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet volledig zonder safari en dan ben je hier aan het juiste adres. Hoedspruit ligt pal in het hart van de laagveldsavanne in de provincie Limpopo, omsloten door privaat natuurparken, waarvan sommige aangrenzend aan het Kruger Nationaal Park.
Ook de woning ligt in een privaat wildpark waarin de wilde dieren vrij rondlopen. Het is een onvergetelijke ervaring om in alle veiligheid rond te wandelen en de dierenwereld te ervaren. Op elke wandeling zie je wel één van de antiloopsoorten (koedoe, nyala, duiker, impala, steenbok, bosbok, ...) en de kans op giraffen en zebra's is ook vrij groot. Een blik in de bomen kan een glimp opleveren van de apen (baviaan, blauwaap) en de vele vogelsoorten.

Hoogtepunten

Kamers