Prijzen

We hebben verschillende kamers die we met een UHasselt modelhuurcontract verhuren. We zijn opgenomen in het kamerbestand en hebben dan ook het certificaat van de Limburgse scholengemeenschap ontvangen.

op kot affiche

In onze prijzen zit alles: kabel internet en draadloos internet, kabeltelevisie, het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes, huisvuilophaling, poetsgerief, toiletpapier en verbruik van water en elektriciteit. De kamers zijn allemaal uitgerust met internet en kabel tv. Elke kamer heeft een grote bureau, een boekenrek, een nachtkastje, een bed met matras, een stoel en een kleerkast. Verder zijn er 7 toiletten en 7 gemeenschappelijke douches voor 15 studenten.

Er is ook een grote parking en fietsenstalling, die beiden onder camerabewaking staan.

De verschillende prijzen voor onze kamers:

Dit bedrag betaal je 11 maanden en niks meer: geen extra kosten! Onze studentenwoning is zeer verzorgd en uitgerust met drie volledig ingerichte aanrechten met elk een eigen spoelbak, kookvuur met dampkap, microgolf, diepvries en ijskast. Op de eerste verdieping is er nog een keuken voor 4 studenten.Per student is er een eigen lade voorzien voor het bestek en een eigen opbergkastje voor het keukengerief. Ook staan er heel wat keukentoestellen zoals een friteuse, broodrooster en koffiezet.

Ook voor de ouders voorzien we een extraatje. Het poetsen gebeurt wekelijks in de gemeenschappelijke ruimtes. Wij zorgen voor toiletpapier en poetsproducten. Er is een poetshok waar alles staat om de kamers te onderhouden.

Er is een gezellige zithoek met digitale tv en play station om te ontspannen na een lange studiedag. Buiten is er een basketbalring, voetbalgoals en de tuin is ook een leuke plaats om te studeren of een feestje te organiseren.

Wil je ons contacteren kan dat op 0494/59.74.00 of via ons online contactformulier

Voor meer informatie kan u steeds ons contactformulier invullen.