profielfoto
Zjef Audenaert
Student Toegepaste Informatica op HoGent

Over mezelf


Hallo!
Ik ben Zjef Audenaert, geboren te Gent, op 6 november 1996. Zoon van Filip Audenaert en Geertrui Verdonck. Ik groeide op in Laarne als middelste in een gezin van 3 (Sien Audenaert, ik en Nel Audenaert). Als kleuter ging ik naar de wijkschool van de Vrije Basisschool in Laarne, waar ik 3 jaar zat. In 2002 ging ik dan naar de Vrije Basisschool waar ik 7 jaar zat. Ik dubbelde namelijk het eerste leerjaar. Na het lager onderwijs wist ik niet direct wat ik wou doen, dus besloot ik een algemene richting te volgen genaamd 'Moderne' op het Sint-Gertrudis College te Wetteren. Het was een opleiding van 2 jaar, na die 2 jaar moesten we een iets specifiekere richting kiezen. Ik koos voor 'Economie Moderne Talen'. In 2012 (einde 3e middelbaar) nam ik de beslissing samen met mijn ouders en leerkrachten van SGW om over te schakelen naar een TSO richting.


Ik veranderde naar de richting 'Handel' op het Sint-Fransicus Instituut te Melle. Vervolgens in 2014 (het 5e middelbaar) moest ik opnieuw een specifiekere richting kiezen. Toen was mijn interesse in informatica al groot. Dus ik koos om de richting 'Boekhouden Informatica' te volgen, hiervan heb ik ook mijn diploma secundair behaald. Momenteel volg ik Toegepaste Informatica op de Hogeschool Gent, ik ben zeer gemotiveerd om ondergedompeld te worden in de informatica wereld!
Tijdens mijn schoolcarrière ben ik ook begonnen met basketten en de jeugdbeweging in Laarne.

Mijn gezin is sinds 2003 pleeggezin geworden, sindsdien zijn er al 11 baby's tijdelijk verbleven in ons gezin. Sedert November 2010 verblijft er een Ghanees jongetje bij ons, genaamd Steven.

Curriculum Vitae
Zjef Audenaert
Persoonlijk
Naam Zjef Audenaert
Adres Veldweg 4
Postcode, plaats 9270 Laarne
Telefoon 470 048 475
E-mail zjef96@hotmail.com
Geboortedatum 6/11/1996
Geboorteplaats Gent
Nationaliteit Belgisch
Rijbewijzen A3, B
Opleiding
Hogeschool Toegepaste Informatica
Plaats Gent (HoGent)
Diploma: nog bezig
Middelbaar Boekhouden Informatica
Plaats Melle (Sint Franciscus Instituut)
Diploma: ja
Werk Ervaring
Vakantiejobs Bloemisterijen, Ganda Ham
Studentenjob Codima Gent (Monteur)
Talen
Nederlands Mondeling Uitstekend
Schriftelijk Uitstekend
Frans Mondeling Voldoende
Schriftelijk Voldoende
Engels Mondeling Goed
Schriftelijk Voldoende
Vaardigheden
- Uitgebreide kennis van alle office programma's
- beheers minstens basiskennis van Java Web, ADO.NET, VB.NET, JQuery, AJAX, XML, XSD
- Gevorderde kennis van Java, C#, SQL, Javascript, HTML, CSS
Hobby's
- KSA (jeugd beweging 13 jaar, reeds 5 jaar leider)
- Vrije Tijd: programmeren, gamen
- Heb 12 jaar competitief basketbal gespeeld

Mijn hobby's


KSA


fotoksa

Ik zit reeds 13 jaar in KSA Laarne (sinds mijn 6 jaar), ik ben ondertussen aan mijn 5e jaar als leider begonnen. Dit werkjaar heb ik besloten om Vaste Medewerker te zijn omdat ik wat meer tijd wil voor school en eventueel een studentenjob. De KSA heeft me veel geleerd en heeft me deels gevormd tot wie ik nu ben. Ik spendeer na al die jaren nog steeds even graag mijn zondag op de jeugdbeweging!

Sinds 2016 ben ik ook site beheerder:
Website: KSA LaarneBasketbal


fotobasket

Toen ik 6 jaar werd wou ik beginnen sporten, eerst probeerde ik voetbal maar vond dat maar niets. Toen volgde ik een paar basketballessen en deze sport bleek me wel te bevallen dus ik besloot mij in te schrijven bij Sparta Laarne. Ik heb 13 jaar gebasket bij de club in Laarne. Vorig jaar heb ik helaas moeten stoppen wegens een blessure aan mijn voet.Gamen


fotocomputer

Ik was ongeveer 7 jaar toen ik voor het eerst eenvoudige spelletjes op de computer begon te spelen. Zo groeide mijn interesse in gamen. Toen ik 15 werd begon ik te sparen voor een eigen computer, de meeste van mijn vrienden hadden al éen en speelden samen games online, dit wou ik natuurlijk ook! Na ongeveer een jaar te sparen had ik genoeg geld en kocht ik mijn computer in onderdelen en stak hem zelf in elkaar. Dan begon het moment dat ik online games begon te spelen met vrienden, dit doe ik de dag van vandaag nog steeds.
Op de foto ziet u de computer die ik zelf in elkaar heb gezet.

ITalent


Doelstellingen

In het opleidingsonderdeel i-Talent op HoGent willen we op een studentgecentreerde wijze de student

 • Inzicht laten verwerven in zijn sterktes en zwaktes
 • Eerder verworven competenties leren erkennen (portfolio)
 • Zowel in teamverband als, individueel leren werken door interdisciplinaire opdrachten te laten uitvoeren
 • Zelfstandig informatie leren opzoeken, verwerken en bestuderen
 • De informatie nauwkeurig zowel schriftelijk als mondeling voor een bepaalde doelgroep leren formuleren

Zie hieronder mijn eerste resultaten op de persoonlijkheidstesten en mijn persoonlijke reflexies erop:Opdracht 1: Wie ben ik?

Je uitslag op de Jung persoonlijkheidstestEnergievoorkeuren

Ben je iemand die energie put uit mensen, activiteiten en dingen om je heen of uit je innerlijke wereld van emoties, gedachten en indrukken? De eerste manier heet 'Extraversion', de tweede 'Introversion'.
In de grafiek hieronder kun je zien waar jouw voorkeur ligt voor het vinden van energie. Ben je meer E (Extraversion) of I (Introversion)?

Energie

Aandachtvoorkeuren

Mensen kunnen op twee manieren aandacht besteden aan de dingen om hen heen. De eerste heet 'Sensing': je besteedt bij voorkeur aandacht aan informatie die rechtstreeks bij je vijf zintuigen binnenkomt. De tweede manier heet 'Intuition': je besteedt bij voorkeur aandacht aan informatie die je krijgt via je intuïtie. Je vraagt je af wat er zou kunnen zijn, in plaats van wat er echt is.
In de grafiek hieronder kun je zien waar jouw voorkeur ligt voor het besteden van aandacht aan dingen om je heen. Ben je meer S (Sensing) of N (iNtuition)?

aandacht

Beslissingsvoorkeuren

De belangrijkste beslissingsvoorkeuren zijn 'Thinking' en 'Feeling'. Houd je van 'Thinking' dan neem je logische beslissingen op basis van gestructureerde informatie. Houd je van 'Feeling' dan neem je het liefste persoonlijke beslissingen op basis van een afweging van principes.

In de grafiek hieronder kun je zien waar jouw voorkeur ligt voor het nemen van beslissingen. Ben je meer T (Thinking) of F (Feeling)?

beslissen

Levensvoorkeuren

'Judging' en 'Perceiving' zijn twee voorkeuren die aangeven hoe je je leven wilt leiden. 'Judging' is de voorkeur voor een gepland en georganiseerd leven, 'Perceiving' de voorkeur voor een spontaan en flexibel leven.

In de grafiek hieronder kun je zien waar jouw voorkeur ligt voor hoe je je leven wilt leiden. Ben je meer J (Judging) of P (Perceiving)?

leven

Je persoonlijke type
Je type wordt samengesteld met de vier letters van de deelgebieden die je voorkeur hebben. Jouw Jung type is dus "ESFP".

ESFP

Volgens het model van Jung zijn jouw voorkeuren: extraversion, sensing, feeling en perceiving. Dat wil zeggen, je bent vriendelijk, spontaan en dol op leuke dingen. Je houdt ervan om andere mensen om je heen te hebben. In gezelschap ben je de gangmaker: je bent enthousiast, populair en uitbundig. Je voelt ook met andere mensen mee en besteedt graag je tijd en geld aan ze. Je komt het meeste tot je recht in beroepen en activiteiten waarin het contact met andere mensen centraal staat. Beroepen die bij je passen zijn bijvoorbeeld: trainer, voorman, en medewerker kinderopvang. Je leert het makkelijkste: in groepsverband, en als je praktisch bezig kunt zijn. Valkuilen: je besteedt te veel tijd aan gezelligheid en te weinig aan je werk, je maakt niet af waar je aan begonnen bent.

Persoonlijke reflectie MBTI test

 • Had ik deze uitkomst verwacht?
  Ik ben helemaal akkoord met de uitkomst. Het beschrijft perfect hoe ik ben.
 • Waarom wel/niet?
  Ik heb graag mensen rondom mij, dit komt deels doordat ik ben opgegroeid in een gezin van 6. Bij vrienden ben ik vrij uitbundig dat is correct, ik maak veel plezier met hen. Ik ben sociaal en maak snel vrienden dit komt omdat ik spontaan ben.
 • Wat zijn je sterktes en valkuilen?
  Mijn sterktes zijn dat ik een echte teamplayer ben en ook echt graag in groep werk. Ik vind het belangrijk om mijn mening te vergelijken met die van een ander. Ook ben ik over het algemeen sterker in praktische zaken. Mijn valkuilen staat perfect beschreven in de uitkomst van de test. Ik ben vrij snel afgeleid en hierdoor geraakt mijn werk niet altijd af.
Uitslag op de Enneagram testenneagramPersoonlijke reflectie enneagram test

 • Had ik deze uitkomst verwacht?
  Ik had deze uitkomst niet verwacht maar ik kan mezelf er wel deels met identificeren.
 • Waarom wel/niet?
  Ikzelf heb het gevoel dat ik eerder een type 7 ben. Ik zie mezelf eerder als een enthousiasteling dan als een vredestichter. Maar zoals er staat bij type 9 leid ik inderdaad eerder een actief, sociaal leven en probeer ik mezelf zoveel mogelijk te isoleren van mogelijke bedreigingen van mijn gemoedsrust.
 • Wat zijn je sterktes en valkuilen?
  Een valkuil bij mij is dat ik zaken soms een beetje té optimistisch zie waardoor ik het werk laat slabakken.

Klik hier om het document te downloaden.

Opdracht2: Wat wil ik? Wat kan ik?

Deze opdracht dateert van mijn eerste jaar Toegepaste informatica, de scores die ik mijzelf gaf zijn dus niet meer representatief!

Vacature 1 (Nederlandstalig):vacature1


Kennis Score Motivering
HTML 7/10 Html beheers ik vrij goed, ik was geslaagd voor het examen webapplicaties.
Ajax 0/10 Ik ken dit niet, heb er dan ook geen ervaring mee.
Adobe 2/10 Ik heb minimale kennis van adobe fotoshop programma’s, vandaar een 2/10.
CSS 6,5/10 Ik beheers een uitgebreide basis van CSS, ik had 12/20 op het examen webapplicaties.
Javascript 6/10 We krijgen javascript 3u in de week ondertussen kunnen we al vrij veel, maar ik vind het soms toch moeilijk.
SQL 7/10 Dit is mijn 2e jaar dat ik SQL gebruik en ik was geslaagd op mijn examen databanken waar we SQL query’s moesten schrijven.
VB.NET 5/10 Ik geef mezelf een 5 omdat ik deze taal in het 5e en 6e middelbaar heb geleerd. Maar niet super uitgebreid. Ik was geslaagd op het examen.Vaardigheid Score Motivering
Creatief 5/10 Ik weet van mezelf dat ik niet echt een creatief persoon ben, nooit geweest, ik vind creatief zijn vrij moeilijk.
Zelfstandig 7/10 Door al meer dan 10 jaar in de jeugdbeweging te zitten en mee te gaan op kamp etc. heb ik vrij goed geleerd zelfstandig te zijn en zorg te dragen voor mezelf.
Teamspeler 8/10 Ik zie mezelf wel als een goede teamspeler en werk dan ook graag in teamverband, ik heb 12 jaar gebasket in een team en ben sinds 3 jaar leider op de jeugdbeweging. Volgens de enneagramtest ben ik een persoon die vrede en harmonie wil behouden.
Nauwkeurig 6/10 Ik neem deze 2 vaardigheden samen omdat ik het voor mezelf allebei werkpuntjes vind die ik toch zou moeten verbeteren. Ik probeer wel altijd nauwkeurig en georganiseerd te werken maar slaag hier niet altijd in.
Georganiseerd 6/10Vacature 2 (Nederlandstalig):


Kennis Score Motivering
SQL 7/10 Dit is mijn 2e jaar dat ik SQL gebruik en ik was geslaagd op mijn examen databanken waar we SQL query’s moesten schrijven.
Java 8/10 Dit is het eerste jaar dat ik de Java programmeertaal aangeleerd krijg. Ik vond het eerste semester soms nog vrij moeilijk dit resulteerde dan ook in mijn mindere examen van 8/20. Maar sinds we een project hebben moeten starten in het 2e semester ben ik op vlak van Java coderen veel vooruitgegaan.
VB 5/10 Ik geef mezelf een 5 omdat ik deze taal in het 5e en 6e middelbaar heb geleerd. Maar niet super uitgebreid. Ik was wel geslaagd op het examen.
VBA 3/10 In het middelbaar heb ik de basis geleerd van VBA maar totaal niet uitgebreid vandaar een 3/10. Ik was geslaagd op het examen dus ik beheers een kleine basis.
XML 0,5/10 Ik geef mezelf een halfje omdat ik XML wel ken van naam maar ik heb het tot op heden nog niet leren gebruiken.Vaardigheid Score Motivering
Verantwoordelijkheidszin 7/10 Ik ben leider in de jeugdbeweging van een groep leeftijd 6-7jaar, het is belangrijk als leider een vrij grote verantwoordelijkheidszin te hebben zeker als we een uitstap maken met de groep. Ik bezit deze vaardigheid dus wel goed.
Teamspeler 8/10 Ik zie mezelf wel als een goede teamspeler en werk dan ook graag in teamverband, ik heb 12 jaar gebasket in een team en ben sinds 3 jaar leider op de jeugdbeweging. Volgens de enneagramtest ben ik een persoon die vrede en harmonie wil behouden.
Initiatief nemend 6,5/10 Ik kan van mezelf zeggen dat ik eerder een leidersfiguur ben, ik verdeel graag het werk en neem ook initiatief om nieuwe ideeën en dergelijken aan te brengen.Vacature 3 (Engelstalig):


Kennis Score Motivering
Java 8/10 Dit is het eerste jaar dat ik de Java programmeertaal aangeleerd krijg. Ik vond het eerste semester soms nog vrij moeilijk dit resulteerde dan ook in mijn mindere examen van 8/20. Maar sinds we een project hebben moeten starten in het 2e semester ben ik op vlak van Java coderen veel vooruitgegaan.
API 0/10 Ik ken dit niet, heb er dan ook geen ervaring mee.
RESTful 0/10 Ik ken dit niet, heb er dan ook geen ervaring mee.
HTML 7/10 Html beheers ik vrij goed, ik was geslaagd voor het examen webapplicaties.
Javascript 6/10 We krijgen javascript 3u in de week ondertussen kunnen we al vrij veel, maar ik vind het soms toch moeilijk.
Nuxeo 0/10 Ik ken dit niet, heb er dan ook geen ervaring mee.Vaardigheid Score Motivering
Engels 8/10 Engels krijg ik al sinds het middelbaar waardoor ik er vrij vertrouwd met ben, ik kan het vloeiend spreken en schrijven. Ik was dan ook geslaagd voor het examen.
Nederlands 9,5/10 Nederlands is mijn moedertaal dus op een paar schoonheidsfouten hier en daar spreek en schrijf ik het perfect.


Klik hier om het document te downloaden.