Op zoek naar zoekmachine optimalisatie? Welkom.

Previous Next

Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie maakt uw nieuwe of bestaande website vindbaar in bv. Google. Internetgebruikers navigeren hoofdzakelijk aan de hand van zoekmachines op het internet. Wanneer u niet vindbaar bent voor uw merk- of bedrijfsnaam en relevante trefwoorden, dan mist u een groot potentieel. 80% van alle consumenten zoeken online informatie alvorens over te gaan tot aankoop. Ook als u geen e-commerce website heeft is een toppositie in Google belangrijk! Het onderzoek dat consumenten doen online is bepalend voor de aankoop van een product of dienst.

Hoe optimaliseer je voor zoekmachines?

Bij zoekmachine optimalisatie richten we ons vooral tot Google. Waarom? Google heeft tot op heden bewezen dat het de meest kwalitatieve zoekresultaten biedt. Dit verklaart haar marktaandeel van 90%. In zoekmachine optimalisatie besteden we aandacht aan elementen op en rond uw website. We analyseren alle technische en inhoudelijke elementen die Google gebruikt om de relevantie van uw website te bepalen. Linkpopulariteit, m.a.w. het aantal inkomende links telt voor bijna 70% van uw succes. Deze elementen rond uw website worden diepgaand geanalyseerd en strategisch geïmplementeerd. Via rapportering monitoren we de vooruitgang van uw website voor elk zoekwoord.

Wie is iValue?

iValue heeft reeds jaren ervaring in online marketing. Aan de hand van bewezen resultaten garanderen we u van onze expertise. Tenslotte, hoe bent u hier terecht gekomen? Dit is het bewijs dat onze aanpak werkt.

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van ons digitaal marketingaanbod. Via adverteren met Google Adwords en sociale media marketing bouwen we een stevige multi-channel strategie voor uw onderneming.

Ga naar www.iValue.be/ en ontdek INDIGMA, geïntegreerde online marketing.