oceaan
Dolphin Heart
Home Dolfijnen Walvissen Dolphin Healing Heart Contact

De naam Dophin Heart is ontstaan uit verschillende elementen. Mijn passie is zwemmen met vele soorten dolfijnen en met de Humpback whales. Ik voel me bevoorrecht dat ik de gelegenheid kreeg om voor mijn passie te gaan. In de oceaan is er zoveel moois te zien en te beleven. Je bevindt je in een andere dimensie, grenzen bestaan er niet, de oceaan is oneindig groot. Tijdens één van mijn reizen naar de walvissen, heb ik mijn brevet van duiken in open water gehaald. Het was geen vakantie voor mij, doch hard studeren om het dikke boek van duiken te besturen en een examen af te leggen. Er was praktijk oefenen in het zwembad ter plaatse in het hotel en daarna 4 duiken gespreid over 2 dagen in de oceaan. Ik heb mijn brevet gehaald en kon zo opgelucht inschepen voor een reis naar de Silverbank, de bakermat voor de Humpback whales. Hier worden de jongen geboren en deels getogen.

Ik, Klárika, wil graag mijn passie met anderen delen. Meestal kan ik uren en dagen over mijn passie vertellen en de video's boeien me steeds opnieuw. De dolfijnen hebben mijn hart geopend en geheeld en daar ben ik dankbaar voor. Zij gaven mij veel vreugde, plezier en vriendschap. Ze toonde mij een spiegel om het leven anders te bekijken, te ervaren en te beleven. Dankzij hen sta ik nu anders in het leven en heb ik veel zelfvertrouwen ontwikkeld. Ik voel me meer in balans  en heb innerlijke rust gevonden. Dank aan deze bijzondere healers van de oceaan.

dolfijn
Via deze website kun je veel informatie vinden over organisaties, resort en hotel, video's om te bekijken en websites te ontdekken. Als je dan nog vragen hebt, stuur via contact even een mailtje.
Het aanbod van video's van dolfijnen en Humpback whales via websites van organisaties en youtube is groot. Informeer je via vele wegen van de multimedia. Wil je alvast een voorproefje? Klik dan hier.
Copyright © 2016 - Webdesign Klárika Csinádi