KVVV jeugdvoetbal is offline

Open brief aan alle ouders van jeugdvoetballertjes.

Iedereen weet ondertussen wel op welke huichelachtige en perfide manier men omgaat met jeugdspelertjes, trainers, afgevaardigden en hard werkende vrijwilligers bij KVVV, zodat we we maar één goede raad kunnen geven !

Laat uw kinderen bij een andere club inschrijven, zodat u niet de volgende bent die deze praktijken aan de lijve moet ondervinden.

Leidinggevenden bij een jeugdwerking in de voetballerij die in heel hun leven geen kaas gegeten hebben van het spelletje.... Een visie die de klemtoon legt op de nevenactiviteiten, i.p.v. met de opleiding van uw kinderen bezig te zijn. Als er op 6 maanden tijd bij 10 jeugdploegen 6 trainers ofwel zelf opstappen, ofwel op slinkse wijze aan de deur worden gezet zegt dit meer dan genoeg over het wanbeleid dat er wordt gevoerd door het zogenaamde "jeugdbestuur"

Vind je trouwens dat jou zoon/dochter nauwelijks van de bank komt? heb je te maken met racistische opmerkingen ? grensoverschrijdend gedrag ? schendt iemand de rechten van jou kind ?enz... .op dit adres vind je het meldpunt van Voetbal Vlaanderen http://www.voetbalvlaanderen.be/nl/vfv-rechten-van-het-kind men behandeld er je klachten discreet en anoniem binnen de 24h


Enkele andere clubs uit de buurt waar jullie zeker jullie licht eens kunnen gaan opsteken vind je hieronder. Door op de logo's te klikken kan je hun gegevens en respectievelijke website's bezoeken.

KFC Sparta Kolmont

Union Rutten

Valencia Piringen

KFC Heur-Tongeren

K Heers VV

JVGR

Hoeselt VV