Komende data:

 

Thursday

24/apr

Monday

2/jun

Monday

30/jun

Tuesday

5/aug

Thursday

25/sep

 

De ideale manier om sensatie te proeven

 

Contact: RacingM3@gmail.com

 

Programma:

 

8:00 welkom & registratie
8:45 security briefing (verplicht)

9:00 - 12:00 open pit lane

12:00 lunch

13:00 - 18:00 open pit lane

17:30 - 18:30 champagne cocktail

18:30 einde van het Event

 

RACETRACK EVENEMENT

 

Rijd mee op circuit met een ervaren coureur

 

Ons raceteam biedt u de uitgelezen kans om aan den lijve te ondervinden hoe laat een professionele coureur wel remt en hoe 'heftig' de G-krachten zijn die op u inwerken tijdens een snelle ronde. Maak kennis met het opzwepende geluid, zie hoe snel 'uw' coureur schakelt met de race paddels aan het stuur (niet te vergelijken met de paddels in uw wagen thuis) en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden. Een onvergetelijke ervaring!

 

Met onboard-beelden op televisie en computer-racegames kunt u een aardige indruk krijgen van wat een coureur allemaal meemaakt tijdens races en trainingen. U mist echter de G-krachten, de trillingen, het kabaal in de auto en de spanning (gaat hij nou nog remmen of...?) Meerijden met een ervaren coureur is de ultieme ervaring voor de echte autosportliefhebber! Vandaar maakten we voor u een Ultimate arrangement op maat

 

Wanneer:

Zondag 13 April 2014

Samenvatting: We voorzien (zie foto links onder) de solution-F (silhouette). We verwachten min 5 passagiers tot max 10 passagiers. En totaal 20 personen (Uiteraard kunnen er ook gastronomen meekomen genieten)

 

Setup prijs: 3650,- (incl 5 passagiers + toegang tot circuit)

Prijs per extra passagier:  350,-

Prijs per gastronoom: 150,-

 

Contact gegevens: raceteam: RacingM3@gmail.com

 

Prijs excl. BTW – Algemene voorwaarden van toepassing (opvraagbaar bij de organisator)

 

·         Een Ultimate VIP-arrangement kenmerkt zich door de tijd die u in de auto doorbrengt. U krijgt de kans om in te stappen bij één van onze coureurs om zo uw eerste rijervaring op te doen. Op speciale vraag kan er een BMW voorzien worden waarin u zelf kan plaats nemen achter het stuur. Niet zo maar een touring wagen. Een gekeurde racewagen die voldoet aan alle eisen die u 100% veiligheid garanderen. U krijgt dus veel persoonlijke begeleiding. Hier willen we samen met u meegeven wat u moet doen opdat u zelf op het circuit kan.

 

Het Ultimate VIP-arrangement is daarmee het ultieme arrangement voor de échte autosportliefhebber!

 

 

·         Zondag 13 april september doen we circuit Spa-Francorchamps aan. Het geliefde circuit van elke piloot in de wereld. Met zo’n 7004 meter lang een verbluffende ervaring voor elke roukie. We vragen ieder zijn eigen helm mee te brengen.